Snelle levering en geen verzendkosten

 

Goed voor

Goed voor

“Argan olie voor het haar”

Arganolie voedt het haar en geeft het de natuurlijke soepelheid en glans terug. Verschillende componenten in arganolie zoals de omega 3 en 9 vetzuren,vitamine E zijn zeer effectief voor het behandelen van droog en pluizig haar. Ook helpen deze stoffen om beschadigd haar te herstellen en om glans aan dof haar te geven.
Bij een schilferige en/ of jeukende hoofdhuid kunt u deze met arganolie behandelen. Een gezonde hoofdhuid is een belangrijke voorwaarde voor mooi gezond haar.
Daarnaast is arganolie ideaal te gebruiken als haarmasker en bovendien biedt arganolie bescherming tegen hitte bij gebruik van een stijltang of föhn.

“Argan olie voor de huid”

De unieke combinatie van antioxidanten, vitamines, sterolen en ferulinezuur helpen om elasticiteit van de huid te behouden en veroudering van de huidcellen te voorkomen.

Een droge huid zorgt voor een snellere veroudering, rimpeltjes verschijnen eerder en de huid wordt schilferig. Door het gebruik van arganolie wordt de huid weer soepel,glanzend en de talgproductie komt in balans.
De unieke samenstelling en pure ingrediënten van arganolie ondersteunen het herstellende vermogen van de huid en dienen als aanvulling op de natuurlijke kracht die onze huid bevat.
Door het regelmatig insmeren van de huid wordt de vochtbalans op pijl gehouden.

“Argan olie beschermt de huid tegen uitdroging door kou en UV-stralen”

Warmte, kou en schadelijke UV-stralen zorgen ervoor dat uw huid uitdroogt. Een droge huid is een lange termijn probleem,dat vaak terugkeert.

Zo is een droge huid gevoelig, rood en schilferig. Arganolie helpt om al deze klachten te behandelen en te voorkomen.

“Argan olie voor lippen”

Door argan olie regelmatig aan te brengen op de lippen voorkomt u dat de lippen gaan barsten, schilferen en uitdrogen. Reeds beschadigde lippen kunnen met behulp van argan olie weer soepel en zacht worden.

“Argan olie tegen acne, eczeem en psoriasis”

Door unieke werking van arganolie komt de natuurlijke balans van de huid weer terug. Bij acne is de verstoorde talgproductie vaak het probleem. Bij eczeem is de huid trekkerig en het jeukt, bij psoriasis schilferig.Al deze symptomen zijn door arganolie te verzachten. Argan olie werkt ontsteking remmend.

“Argan olie voor de nagels”

Droge en kapotte nagels zijn ontsierend, met arganolie worden ze steviger en gezonder. Bovendien voorkomt u, door uw nagels en nagelriemen regelmatig te verzorgen met Argan olie dat deze door nagellakverwijderaar, schoonmaakmiddelen en andere stoffen kwetsbaar en week worden.

“Argan olie herstelt en voorkomt huidstriemen”

Striae zijn strepen die op de huid van het lichaam kunnen ontstaan wanneer de huid een snelle groei kent. Het bekendste voorbeeld is op de buik tijdens een zwangerschap. Ze kunnen echter ook ontstaan op de borsten of dijen.

Bij bodybuilders is deze fenomeen ook bekend, door snelle groei van de spierweefsel.
Het bindweefsel wordt onderhuids door te grote spanning verscheurd, wat niet pijnlijk is, maar wel lijdt tot littekens. Striae zijn onschuldig maar worden als zeer ontsierend ervaren.
Door de huid te hydrateren biedt arganolie de huid meer elasticiteit en weerstand.