Snelle levering en geen verzendkosten

 

Maak kennis met arganolie

Arganolie is pure verwennerij voor je huid. Maar wist je dat argan olie ook gebruikt kan worden voor je haar en zelfs je nagels? Arganolie heeft een geweldige werking doordat het veel vitamine E bevat. Vitamine E staat erom bekend dat het bijdraagt tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. Arganolie beschermt huid en haar tegen schadelijke stoffen van buitenaf, maar ook tegen schadelijke stoffen die vrijkomen door bijvoorbeeld stress.

Arganolie voelt heerlijk aan op de huid. Het is dan wel een olie, maar je huid neemt het snel in zich op. Met name voor de droge huid is het zeer effectief. De olie voelt zacht aan en versoepelt en voedt je huid. Doordat arganolie veel vitamine E bevat en dus mede helpt te beschermen tegen schadelijke stoffen, beschermt het de huid ook tegen veroudering. Het resultaat is een zachte huid met zo min mogelijk rimpels en oneffenheden! Het is tevens mogelijk de olie te mengen door de gezichtscrème‎ en body lotion die je gebruikt.

Ook je haar heeft veel baat bij het gebruik van biologische arganolie. Je kunt de olie gebruiken als haarmasker of je kunt de olie mengen door je shampoo.

Last van droge handen en daardoor ook kloofjes en velletjes aan je vingers? Smeer dan je handen én nagels goed in met arganolie. Het zal al snel je nagels versterken en verbeteren, je nagelriemen versoepelen en de huid verzorgen en verzachten. Arganolie trekt snel in de huid en voelt niet lang vettig aan.
Je handen mogen weer gezien worden!

Waar online kun je arganolie kopen?

Bij www.arganboetiek.nl kun je 100% pure en biologische arganolie kopen. De producent en leverancier van de verzorgingslijn Argan Naturals is in het bezit van het belangrijke Ecocert-certificaat. Je bent dus verzekerd van arganolie van zeer hoge en goede kwaliteit.
Verwen jezelf of iemand anders en neem snel een kijkje op www.arganboetiek.nl !

13443451 - argan oil, with fruits and seeds on a white background