Snelle levering en geen verzendkosten

 

Pure arganolie van Argan Boetiek

De naam boetiek zegt het al:
Een winkel die gespecialiseerd is in het aanbieden van hoogwaardige producten. Arganolie wordt al jarenlang zeer gewaardeerd om zijn cosmetische, geneeskrachtige en voedende eigenschappen.

Het is dan ook geen toeval dat arganolie is uitgegroeid tot één van de meest gewilde behandelingsproducten op de hedendaagse cosmetische markt. Dit pure extract van de arganvrucht is al duizenden jaren het Berberse
schoonheidsgeheim van Marokko. De populariteit van deze olie groeit dan ook met de dag in andere delen van de wereld. Geen andere olie presteert even goed op de bescherming en de behandeling van de huid.

Voor optimaal resultaat is het van belang 100% pure en biologisch geproduceerde arganolie te gebruiken.De leverancier van Argan boetiek van de lijn Argan naturals bezit het belangrijke Eco certificaat (EcoCert.), dat staat voor de oorsprong, kwaliteit en productiemethode van de pure arganolie.

Dit duidt aan dat de olie van hoge kwaliteit is en 100% puur. Argan Boetiek biedt 100% pure arganolie zonder toevoegingen.

Arganolie

Waarom Argan Naturals van Argan Boetiek

100% natuurlijk
Natuurlijke anti verouderingseigenschappen
100% biologisch en puur
Vrij van chemicaliën
Niets toegevoegd, niets weggenomen
Rijk aan vitamine A, E en essentiële onverzadigde vetzuren